Tlong mummy yg sdang keliru 😅

Hi moms , sya skg mkn obimin tpi sy tertnya tanya waktu yang sesuai mkan ubt tu ? Bole ke sy telan ubt tu dgn sesuatu mknan cth ny roti ? letak ubt tu d dlm roti utk elak rsa ubt tu ? 😅 please give me tips to conceive my first child .

4 Balas

lg elok mkn dgn minum air jus2 sis.. air oren ke..jgn letak gula.. or mkn dgn buah2 yg lembut sis.. mcm buah pisang ke.. buah naga..

2y ago

time perut kosong.. 2 jam sblom mkn or 2 jam lepas mkn

minum je limau kasturi, tpi sya mmng cut ubt sis. sya ambil af je, tpi kdng sminggu 3x mkn ubt vitc yg shaklee tu

Makan setengah jam sebelum bfast.minum air sunquick.perut kena kosong masa makan obimin tu

cuba makan ubat dengan minum air sunquick oren tu