Gender Scan

Hi moms semua, nak minta pendapat. Kalau macam ni memang girl ke? Risau la kena scam jantina 😂 Doktor pun mcm yakin confirm girl, sebab time details scan mmg dia tunjuk terus. Terima kasih #seriusnanya #firstmom

Gender Scan
33 Balas

Comfirm ni girl.. Sy 3 girl, otw girl jugak😅

3y ago

Hehehe

Kalau macam ni apa pulak😅

3y ago

Dia main sorok2 pulak.. hahahaha tapi rasa nya betol la kot boy sebab nampak telurkan hahahah

Nmpk mcm burger😅 sama sis sy pun mcm tu

3y ago

Hihi sy beli unisex..bila dh tau gender tringin nk bli pink2 plk tp risau jgk kne scam..mslhnya makmertua sy dh bli smua pink..exited cucu sulung..aduh kesian kalau makmertua pun kne scam dgn baby haha

Saya 17 weeks dah nampak dah 😅

Yup, confirm girl.. Ade line tgh2 tu..

3y ago

Hehehe yeke alhamdulilah thanks sis

sah girl nampak belahan disitu 🤣

3y ago

Tulah. Nampak belahan betul dah tu. Semoga betul sampai ke bersalin 😆

girl tu sbb nmpk burger 😂

3y ago

Heheehhee lega kalau dengar. Hari2 tengok betul ke girl sbb add to cart shoppe baju girl girl 🤣🤣

yer betul tuu bby girl

3y ago

Hehehe ok thanks moms!

Kite punya boy 😅

3y ago

*kena

kite baby boy...

3y ago

Bestnya! Hehe tahniah sis 🥰