vaping / rokok elektronik

hi moms !! saya preggy 4minggu ,and still lagi use vape/rokok elektronik (bcos sebelum ni x tahu) .ada tak yg sama macam saya ? how abt baby? selamat ke baby kat dlm sebab saya belum cek kat klinik lagi . but dalam masa skrg ni takda sakit apapa pun selama using vape .AND any tips untuk berhenti to use vape🥺#bantusharing #pleasehelp

3 Balas

dlm masa pregnant or lps pregnant pon better brhti lah utk kesihatan kite and kesihatan baby ..dlm vape ni byk nikotin..so kite tk thu effect die akn dtg..mgkin skrg tkde mslh ape²..tkut bile dh tua nti mcm² sakit..tu je..better mintak nasihat dr..

3y ago

❤️❤️

Pergi klinik ckp kat doktor nak berhenti vape tapi perlukan sokongan mental.

3y ago

Sama-sama.

hi. dapat berhenti vaping tak? and how was the baby?