Lewat haid , tapi UPT NEGATIVE?

Hello moms , saya last period 8 August 24 , dan sepatut nya saya akan period 7 September 24 ne , kitaran haid normal , tapi saya cek UPT negatif ? Apa yang perlu saya buat? Adakah terlalu awal untuk saya cek UPT ? Saya TTC 2 Tahun 6 Bulan , perna keguguran bulan 1 hari tu usia kandungan 6 minggu . Ada x perna mengalami macam saya ne ? Boleh share pengalaman atau pendapat moms?#bantujawab #SeriusTanya

1 Balas

dh try jumpa pakar o&g?

1w ago

belum lagi, saya nak tunggu dulu beberapa minggu ,bru jumpa doctor .