Tambah Berat Bayi

Hi Moms! Saya fully BF, Baby baru masuk setahun. And baby kurang berat badan. Plus sekarang ni susah sangat nak makan. Boleh share tips or suggestions tak? Thankyou taw! 🥰😆 #bantusharing #1stimemom #ingintahu #justmums

2 Balas

Hi Moms! Saya fully BF, Baby baru masuk setahun. And baby kurang berat badan. Plus sekarang ni susah sangat nak makan. Boleh share tips or suggestions tak? Thankyou taw! 🥰😆 #bantusharing #1stimemom #ingintahu #justmums

bb berat brp

3y ago

ouhh banyak jugak naik eh. saya nak topup susu formula tapi dia tak minum botol, direct bf. tu yang tak tahu jugak nak buat apa. makan pun susah sikit sekarang ni 😂