Hi moms sapa yg dah 33 minggu ?

hi moms , sapa kat sini dah 33w ? nak tanya apa yang moms dah rasa ? skrg saya dah rasa sakit2 dekat bahagian bawah tu , dekat ari2 . kadang rasa macam nak terkoyak 😂 . sehari tu ada lah dalam 5 kali perut mengeras tapi kejap2 je , perut cekang sampai ke pinggang 😵‍💫 . baby pun kerap tendang dekat ribs rasa nak patah riuk kadang , ada tak yg rasa sama mcm saya ?

6 Balas

sama la dah 33 w 4 day. rasa ngantuk, letih. jalan pon lemau jek..hahahahaa