rasa sakit bhg bwh perut

hi moms .. pregnancy sy skang 36w & this is my 1st pregnancy .. baru few days lepas ad rasa sakit sgt kt bhg bwh perut/celah kangkang/bhg ari-ari.. kalau bangkit drp tmpt duduk/bgkit drp tidur msti akn rsa sakit sgt kt bhg tu .. kalau duduk je/baring xde rase sakit.. dah jumpa doktor tpi doktor just bgtau itu sakit sbb pergerakan kita .. is that normal? any experience boleh share kt sini dgn sy .. tq moms ..

1 Balas

normal sbb baby dh kat laluan. tunggu masa je tuu. monitor pergerakan baby, keputihan / darah+lendir keputihan tuu tanda nk beranak