Rasa gerakan baby week keberapa ?

Moms normal x kalau 16 week dh rasa gerakan baby .. x kuat tp rasa bila letak tangan dekat perut .. atau tu cuma perasaan saya je 😅

5 Balas

sy dpt rasa gerakakn masa 16w. tapi masuk 18-20w dah mula kuat. tp ada ketika baby aktif je tp x rasa gerak dia. sy pernah pegi check klinik sbb mcm baby x gerak masa 21w. sy paranoid sbb bby pernah meninggal dlm kandungan tu yg 21w x rasa gerak g scan. huhu doc ckp kita kena monitor masa baby 28w.

Normal. Saya 16w pon dah rasa tp just rasa geli sikit2 mcmtu jee.

klau nk kepastian 18 weeks ke atas dh rasa kuat

Normal.. sya 15w dah rasa

sy 17w dah rasa