SUSU BADAN

Hai ibu ibu semua , saya nak tanya . kalau lepas bersalin tu susu badan tak keluar , lepastu baby nak menyusu . nak bagi dia susu apa 🥺🥺 sebab air susu memang tak keluar , hospital ada susu khas untuk baby ke macam mana . #firstbaby #ingintahu #1stimemom

1 Balas

hospital ada susu khas tapi tu pun dia bagi kalau cek gula dalam darah baby rendah sgt...memang awal2 lepas bersalin kita tak rasa pun yg kita ada susu tapi bagi je baby latch utk stimulate production susu... InshaAllah ada susunya

3y ago

yeke ? terima kasih . risau lah nanti baby nangis je nak susu . tp susu badan pula tak ada🥺🥺