38minggu rasa macam nak bersalin

Sy 38w harini..sy jnis yg rajin jalan,br ni sy rasa nak kencing,tp bila masuk tandas sy xdpt kncing perut jd keras dan sakit dr perut smpi blkg,dr rasa nak kncing jd buang air besar,tp x mcm biasa,itu tanda2 nak bsalin juga ka?selain kluar darah & lendir???#bantusharing #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Bolh jadi jugak tu sis

1y ago

Yeke sis,sbb smlm sakit sgt,tambah lg sy tgh sakit batuk,rasa perut asyik ttkan ja,pagi ni perut masih mngeras..