LENDIR + DARAH

hi moms ,(MAAF GAMBAR SEDIKIT KOTOR) klau keluar lendir + darah mcm di gambar ni tanda bersalin dah ke ? ada sakit kat perut dtg kejap pastu hilang pastu dtg balek .sya 38w6d SORRY TAKTAU SBB FIRST BABY .TOLONG SAYA IBU” #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

LENDIR + DARAH
24 Balas

sy dulu cmni jgk tp dua hari LPS tu baru bersalin..tp time kena cmni memang kena tahan ward la

Ye betol tanda bersalin ni. Saya mcm ni jgk. Lendir + darah

2y ago

Saya package sekali pecah ketuban, gerak hospital 24/2 pkl 2pagi , sampai hospital check bukaan 2cm, buat covid test semua tunggu katil wad dpt dlm 8pagi cmtu… start sakit contraction pagi 25/2 bukaan 5cm ke 9cm tu dlm satu jam je sbb nurse suruh meneran utk cpt buka jalan then terus tolak pergi labor room… alhamdulillah 11pagi selamat bersalin baby girl

ini tnda2 nk bersalin nih sis..🙃 lbih baik cept ke hospital

2y ago

baik sis ,thankyouuuu

tu dh nak bersalin la tu dh turun tanda lendir dgn darah

sama lah 38w6d 😍 tp x trun tanda lg 😣

Rsenya dh tanda sis ,

tanda bersalin.. semoga dipermudahkan

Dah tanda ni.. Pegi hspital skarang

tanda tanda bersalin sdh tu sis

tahniah sis selamat berpantang