Teach baby another language

Hi moms, how we should teach our babies to talk and undŕstand more than 1language? My baby is 7months 25days today.

1 Balas

Based on my experience,ank i dr kecil mmg i biasakan ckp english dan bahasa melayu di rumah..then dier akn fhm 2 bahasa..n now dier dh 4 tahun,bila sy tnye dlm english,dier akn jwb dlm english..bila tnye dlm bahasa,dier akn jwb bahasa..

5y ago

Oky puan..hehehe,,mmg berkesan..cubalah ye..kalau hw mcm kita ni,mmg cpt ank nk belajar..