Goodnoon sa mga mommies from cebu ?

Any moms here from cebu na may alam kung magkano ang manganak dito and which hospital do you prefer po? Thank you so much! FTM here ???

1 Reply

cebu mom here🙋.. san po sa cebu kau? maganda daw sa ucmed pg package.. pg hindi nman package sa arc hospital nsa 35-55k ang private Normal delivery nila.

5y ago

lapu lapi man pud ko..try sa arc hospital..nice kau ila service didto..kng mg package ka 13k ata ila package didto..