Cebu Mommies

Hi mommies!! Ask ko lang if mag tga Cebu ba dito? I’m from cordova and planning to give birth at Chonghua Mandaue. Do you have idea how much it cost to give birth at Chonghua? and what do we need to bring? would appreciate your reply. Thank you! 😘

2 Replies

Ako mommy taga lapu lapu Babag 2. Sa Grengia Maternity House ako manganganak. First time mom. Mag inquire ka na lang po sa Chonghua para ma discuss sayo lahat2.

4y ago

Thank you my 😊

mag package ka mommy?

4y ago

hi my! private Ob ko my