Tips pujuk baby keluar awal

Hi moms! Feel free to share tips untuk pujuk baby keluar awal before due date heheheh 😆#ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Em dh puas pujuk, senaman itu ini, aktif bgerak, last2 41w juga keluar, tu pun paksa. Redha saja la janji dua2 selamat ☺️

2y ago

Itulah, makin exercise makin aktif pula.. Seronok kt dlm tu 😅 takpe sis, pujuk2 bby ye..doa byk2 InshaAllah Allah permudahkan urusan sis ☺️

bawa baby bckap setiap hari. and boleh try kerapkn bersama suami hujung2 trimester ni.. klau sis takde masalah uri la

Kena bercakap banyak je dgn baby sis. Sy pun hritu baby sonsang. Ckp elok2 dgn dia usap2 alhamdulillah turun kepala

Salam mommy. Banyakkan berdoa sambil bercakap dengan baby. Baca surah maryam juga