TIPS SUSU IBU BANYAK?

Hello moms.. boleh tak kongsikan Cara untuk banyakkan susu badan? Mentua tegur yg susu badan saya xcukup. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

14 Balas

Macam saya dulu ckp anak tk knyang .. anak saya mmg kuat minum susu time newborn .. apa ley saya ckp msuk telinga kanan keluar telinga kiri .. kita yg nyusu kita thu apa yg terbaik untuk anak .. and ank saya 5 bulan un masih kuat susu .. selagi anak minum susu berat bdn naik it ok ..