TIPS SUSU IBU BANYAK?

Hello moms.. boleh tak kongsikan Cara untuk banyakkan susu badan? Mentua tegur yg susu badan saya xcukup. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

14 Balas

Sama mcm mertua sy, suka bg comment susu sy x ckup n suggest susu formula..smpi jd down stress asyik terfikir..tp sy tgk blk condition baby..ape yg penting berat baby bertambah, kencing berak helok tukar pampers byk kali..pandai comment tp x tolong pun time kte memerlukan ? Jdnya sy decide abaikan shj nasihat beliau utk elakkan susu drop..jd teruskan usaha full bf sis ?? Insyaallah rezeki susu utk anak sentiasa ckup..take care urself too!