Sakit kepala dan muntah

Hi moms. Ade tak moms kat sini, lepas mkn ubat klinik kerajaan bagi tu terus kena sakit kepala dan muntah? Sy baru bukak buku di klinik kerajaan pd 22/8, n dorg provide kan ubat. Iron tablet, folic asid n vitamin. Start 23/8 sy mkn ptg tu sy mcm org mabuk muntah2 sakit kepala teramat sgt. Sblum mkn ubat dorg, bg sy oke je xde mabuk pregnant xde sakit kepala. Since mkn ubat tu sy tumbang trus smpi ke hari ni 😭 please help me, xtahan rasa nya sakit kepala mcm ni. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

try tanya missy maybe awak alah ubat ataupun sbnarnya time ni awak bru dpt alahan mengandung, sbb xsemua org sama minggu utk dpt rasa alahan mengandung tu .. stgh org 6 minggu ke atas bru rasa alahan tu, ada yg 8 minggu ke atas bru dpt rasa alahan .. its depends

2y ago

Ohh i see. Tu laa sy ada juga tanya sepupu2. Dorg ckp ade jugak 2nd tri bru kne mabuk ngandung 😩😩