BABY SELSEMA

Moms ada x petua utk hilangkan selsema baby?lotion @ petua kg..baby baru je 20 hari..dia kuat menyusu,kadang2 dia buang sendiri lendir dlm mulut dia,sampai menangis x selesa sbb hidung dia pon ketat #firstmom

2 Balas

Sapu ao waleet atau minyak asmak di dada, belakang bdn n tapak kaki. Kalau xde maybe boleh buat garlic oil..bakar garlic, tumbuk n campur dgn olive oil/minyak msk..

10mo ago

Dia mcm ni. Buat time dukung dia, santai2 je asalkan tak tepuk kat tulang belakang. Ini utk longgarkan kahak. So nnt kahak longgar n jatuh jadi keluar ikut najis jugak