Contraction 33 weeks

Hello moms, ada tak sesiapa sni mcm sy, perut sy sakit mcm contraction,belakang sy sakit perut pun mengeras,kt tulang punggung tu mcm ada yg menekan, mcm nk membuang, sy dah membuang tapi masih sama, klu berdiri perut mengeras lps tu sakit,baring pun sama,xde la lasak sgt sy buat keja,dah 3 hari mcm ni, air ketuban atau bleeding xde, cuma sy rsa contraction pain je#pleasehelp

3 Balas

Dah pernah check ctg ke awak?

1y ago

Dah smlm,tpi dr ckp contraction palsu, smpi skg masih sakit lagi, x selesa