Kepala baby besar

Moms ada tak pengalaman baby kepala dia besar dari usia..tadi pi scan 14 weeks doktor kata kepala baby besar 15 weeks🥹kene tunggu usia kandungan 20 minggu untuk detail scan untuk confirm kn ada msalah atau tidak.Risaunya sy ini baby first🥹

2 Balas

Insha Allah tak ada apa. sonographer bgtau sy yg its normal utk beza 1 mggu dr usia kndgn, sbb scan tu baby gerak ii, so +,- 1 week tu biasa. yg concerning is bila beza smpai 3 mggu.

seminggu beza tak jauh pun tu, doa mkn elok2 utk tumbesaran janin