Bayi Berumur 1 Bulan Keluar Cecair Kuning Dari Telinga

Hi Moms, ada sesiapa yg punya pengalaman yg sama bayi berumur 1 bulan keluar cecair kuning dari telinga. Nampak macam earwax yg cair keluar dari telinga. Boleh bagi advise utk sy?

4 Balas

Juz bersihkn cecair yg kuar.. Tp jgn jolok dlm sgt... Tp klu cecair tu berbau, bwarna susu pekat, bnyk bleh rujuk dkt klinik atau hospital sbb takut infection. M

slm,anak akak yg keluar cecair kuning d telinga dah ok ke??apa ubat akak guna??anak sy pn ada keluar cecair kuning kat telinga,bby sy umur 1 bln..

Anak saya pernah kene. Kata nya jangkitan kuman. Perlu bawa segera pergi jumpa doc sbb takot mengganggu pendengaran anak awk

Segera rujuk ke doktor ye sis.