Jenis darah O+

Hi moms, ad tk yg jenis darah O+ tp anak tkde kuning msa lahir? sbb hri tu, dr ad mention jenis darah ni anak sng dapat kuning. Risau kite. Dhlh #firstbaby pastu nty masa pantang,pantang dgn husband je. Mak jauh🥺

4 Balas

sis..ad org bg tips.minum susu kambing wktu pregnancy ni..In Shaa ALLAH dpt kurngkn jaundice..sy br nk cuba la

9mo ago

okay sis tq. sy akan try nanti .. sbb dri awal preggy mmg mnum susu biasa je😅..