37weeks of pregnancy

Hi momnies sape sini 37w dh bersalin or tak bersalin lagi.. mcm mana keadaan mommy skrng? ade sakit2 ke?? #ingintahu #sharestory

1 Balas

hii , sya 36w4days xlama lg masuk 37w . setakat ni mmg xda tanda2 lg cuma perut makin senak saja . lagi2 bila baby mulai mengeras. bila dia gerak , rasa ngilu2 kat tulang pelvis.

3y ago

a’ah , nak terkucil sentiasa tue mmg ada dan skg jg sya kerap kena heartburn setiap malam . sakitnyaaaaa smpi keras badan menahan sakit . 🥲 .