Preg & Batuk 😭

Mommyx2 ada tak petua untuk hilangkan batuk ? Ramai cakap bumil tidak dibenarkan ambil ubat batuk . Sampai sakit perut menahan batuk ni Gerakan baby pun kadang-kadang sy tak perasan 😢 Siapa ada pengalaman batuk masa mengandung??? Macammana cara nak hilangkan?? 26week1day

2 Balas

Dulu masa 2nd trimester sy kuat batuk bila time nak tido. Siang okay je. Setiap kali batuk, sy bancuh pati delima gulsan. Kalau ade madu, boleh jugak makan. Try la dulu.

g klinik sis, sy pun mula2 awal ngandung batuk teruk + demam. g klinik makan ubat lega rasanya.