Cosmofer 50 ml

Hi mommy..sy pregy 34 week..dctr Akan msuk Kan ubat ni and pantau selama 1 hour..ade sesapa tahu kesan nye ##mommybuntu 😄😄😄

Cosmofer 50 ml
1 Balas

Hb mommy rendah ye? Sy pn pernah kene cucuk ubat naikkan hb tp bukan cosmofer, doktor bgi sy inferon. Test dose pertama, nurse akn suntik dkt punggung and mommy boleh rehat dulu. Kalau takda apa reaction pd mommy, baru akn habiskan dose pertama. Sy tak pasti kesan sama ke tak, tp sampai skrg, baby dah 10 bulan, tanda lebam dkt tempat kene suntik masih tak hilang. Tanda kenangan 😂