pendarahan

hi mommy's...sy nk tanya ni...sy da 4 minggu 5 hri tapi sy xde pendarahan yg menandakan seseorang itu hamil...mcm mne ye...

41 Balas

lbih tda pndarahan sis..tdk merisaukan sgt ibu dan anak 😁 sia dri awal preggy smpaii lhh skg syukur tda pndarahan 🙏🏻

Kalau takde spotting tu benda biasa sis, sama macam saya jugak takde keluar spotting, check upt positive. Alhamdulillah 😊

Rasanyaa lebih bagus takdee.. saya dari start mengandung takdee pendarahan . Kalau adaa , itu yang patut kita risau sis..

Alhamdulillah takde pendarahan sis. Kira baik la tu. Kalau bleeding tu la sis kena risau. Takut janin tak kuat or lain2. 🥰

5y ago

yeke...trma ksih sis...rsau jgk td...

Normal sis.. Sy awal pregnant pn xad pndarahan tnda pregnant... Skrg dh 7bulan.. Alhamdulillah baby pn sihat je...

5y ago

yeke...lega ase...tq sis

Jngan minta la pulak klau takda. PendrahAn tuk bukan normal pun. Huhu. Jngan percaya sngat google ckap apa

Jangan dimintak pendarahan tu sis. Spotting/bleeding awal kehamilan tu boleh jadi tanda keguguran.

Biase kalau ad pendarahan tu keguguran . Kalau xde pape . Tu tanda hamil sis . Mtk d jauhkan la

Normal je tu sis. Saya pun takde implementation bleeding masa pregnant. Alhamdulillah 🤗💕

Sy pon xde..cuma masa tahu pregy tu...sttik je drh kaler coklat..test upt,alhamdulillah double line

5y ago

Smala..msa tu sy tgh nk trunkn berat sy..so buat exercise.Tgh buat tu,sy rasa penat sgt,plus pening..Dgupan jantung mmg lju sgt...