6 Week

Hi mommy, Saya sekarang pregnant 6 weeks then sejak akhir2 ni saya jadi makin malas nk bercakap dengan orang. Alahan lain setakat ni takda apa2 cuma ini je yang paling ketara. Saya working mom so sekarang dengan rakan rakan office pun saya jadi tak suka cakap dengan mereka semua. Lebih kepada nak bersorang. Kadang2 kalau ramai2 sembang pun saya malas nak join. Orang tegur pun saya jawab sepatah 2 je. Ada orang lain macam ni ke?

1 Balas

Sy pernah mcm 2 ms pregnant my boy..smpikan staff smue takut nk tegur masalah bkn staff je dgn hubby pun malas nk ckp until 6 month br ok coz sy byk bt solat tahjud, taubat, Zikir, mngj Alhamdulillah after that back to normal...insyaallah nnt ok la 2..