6weeks,Tak ada selera makan

Hi mommy..saya morning sickness teruk,4 hari tak ada selera makan langsung.. Tengok makanan rasa nak muntah,makan sesuap/2 nasi je.. Minum susu 2 gelas & makan sebiji kiwi..hari2 macam ni dah 4hari😞 berat badan pun turun.. Macam mana mommy2 atasi? Normal ke ni? #advicepls #pregnancy #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #pleasehelp #firstpregnancy

5 Balas

saya dulu mcmtu jugak. paksa makan itulah sikit2 je. normal ..