Makan ais ketul

Hi mommy.. Saya dh hamil nk masuk 8 bulan . Saya sangat sangat suka makan ketul ais hari hari. Nak minta pendapat mommy utk lebih kepastian, boleh ka saya teruskan atau akan ada effect pada baby nnti? Thankyou..

2 Balas

Xde effect..tp ada org ckp kalau suka kunyah ais time pregnant, ada mslh hb low/anemia

3w ago

kalau tkdk effect okay la . tp setiap kali checkup, hb saya elok

better ais buat sendiri. Sebab yang beli takut lah kot kot guna air mentah kan