bersalin kt mana?

mommys2 semua bersalin kat mana nanti? saya insyaAllah di teluk intan perak ?

53 Balas

Sy x pasti lgi hospital mne bln 8 jmpe doc pakar nnti bru tw .... sme ade hospital sabak bernam tw teluk intan .... klu doc bgi hospital teluk intan lgi ok 😁...

5y ago

Ye sis 😅

sy org batu pahat.. egt nk besalin kat kg tp suami mtk besalin kat spital kem terendak plak... sng nk ulg alek kate nye...

5y ago

tq awk... smge awk n baby pon shat n di permudahkan sehingga selmat bersalin...

In shaa allah..bersalin kat hospital teluk intan..kg kite kat simpang 4

5y ago

saya besalin di ipoh..xsempat nk besalin kat teluk intan..hehhhe

Raja permaisuri bainun ipoh, InshaaAllah. Minggu brape nk daftar bersalin di hosp ye? 😊

Sy insyaallah 14.11.2019 Bersalin dkt hospital Serdang.. Sama dgn anak pertama..

Hospital Putrajaya if emergency.. klu sempat balik hometown then HTAA kuantan

5y ago

Saya Kat Indera Mahkota 🤩🤩

In sha allah di sg petani...klu terrrr..rasa sbrg jaya atau bkt mertajam

Dkt klntn.. Nga fmly sb suami kje so time xtntu tkt xblh urus dlm pntang

5y ago

Insyllah.. Tq

Due 9/11 niee..inshaa Allah.. Berslin dkt hospital teluk intan..

Raja Permaisuri Bainun Ipoh. My home town 😊