32weeks. Ada discharge sikit pagi ni. Ada sesiapa tahu tak normal ke ni?

Hi mommys. Sy pregnant 32weeks sekarang. Pagi ni bangun lepas kencing nak lap2 tapi nampak ada discharge ni. So far takde sakit apa2 pun. Nak tanya mommies semua ada yang pernah ada macam ni ke? Tatau darah ke apa. Color coklat takde bau. Please help

32weeks. Ada discharge sikit pagi ni. Ada sesiapa tahu tak normal ke ni?
1 Balas

sis pakai pad .. pantau kalau ada lagi atau skit tiba dtg terus je ke hos ye .. kalau sis cari kawan sembang meh laa join gp sya☺ https://chat.whatsapp.com/EMk5mVz8up3LyVIASI5it1 kalau x dpt masok boleh pm sya ya 01151293593

1y ago

tenkiuuuu