Discharge bewarna coklat

Hye, nak tanya ada tak mommies yg lain ada kes sama macamni? Saya masih di trimester 1, kerap ada discharge warna ni. Tapi kali ni perasan ada sikit tompok darah. Tapi takde rasa sakit perut/cramp. Saya kerja hospital, selalu angakt pesakit yg berat and tolak2 katil. Boleh tak ni jadi punca? Appointment dengan dr masih lama lagi. So nak tanya opinions mami semua.. #firsttimemom #ingintahu #mommyconcern

Discharge bewarna coklat
2 Balas

Ini tak normal based on pengalaman saya. Awak kerja hospital, maka teruslah rujuk doktor atau tanya kawan2 nurse yg berpengalaman

kalau kerap ada discharge macam ni better terus ke kk sis bagitau nurse