Air ketuban banyak

Hi mommys semua saya nak tnya ade tak kat sni yg gdm n cek kat kk doktor kata air ketuban bnyk dan bby masih lagi melintang walaupon sudh 30weeks.. Boleh bantu saya kot ade tip or ape ke... Terima kasih yee #bantusharing #firstbaby

1 Balas

ye sy masa mengandung baby ke 2 gdm dan baby melintang. sy beranak operation.. petua yg sy selalu buat ialah senaman sama mcm kita sujud.. kita usaha n tawakal. baby saya tetap melintang tapi proses operation berjalan lancar dan cepat. Wallahualam