cleanser

Hi mommys semua boleh bagi cadangan tak clenaser muka dan toner yang baik utk ibu mengandung ... Nk cari yang betul betul okay ... Terima kasih 😊

1 Balas

ikot pada kesesuiaan kulit puan..msti thu jnis kulit puan..then boleh cri at drugstore..mcm sy kulit combination..sy guna cleanser simple hydrating gel dgn toner simple..utk mosturizer sy guna hada labo water gel..and jgn lupa sunscreen juga pnting..coz ikot pda kulit kita kan..anyway boleh tgk dkat utube channel..pnjgaan muka or daily routine utk muka..nt puan boleh tgk yg mna produk yg sesuai utk kulit muka puan..