36 minggu berat baby 2.5kg

Hi mommys ❤️ Sekarang saya 36minggu, berat baby 2.5kg adakah ia normal? Berat saya tak naik daripada bulan 2 hmm saya jaga makan sebab gdm on diet control. Dr ckp boleh je makan jgn kawal sgt sbb sian dkt baby tp saya punya selera makin berkurang sejak masuk 9bulan ni hmm normal ke? Due saya 25/5 heheh siapa sama ??? 🥰🥰🥰🥰 #firstbaby #pregnancy #advicepls #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Balas

Normal. Sy 2.8kg..dktr kata besar. Kne start control mkn (xde gdm). Haritu kata bby kecik sbb sy tk berapa selera nk mkn., tp bila sy pulun mkn jd mcmni pula 😅

2y ago

Tabah sis haha sy gdm diet control pun mcm tu. Suruh jaga makan tp bila jaga berat badan drop pula hmm

normal la tu.. sy bsalin 36w dlu baby klua 2.5kg ok je..

2y ago

Okay sis Alhamdulillah lega dgr