Breast pump

Hi mommys! Saya nak tanya especially yg dah ada pengalaman guna breast pump, boleh tak bagi suggestion breast pump yg berpatutan harganya dan berkualiti? Disebabkan saya bekerja jadi saya cari yg boleh pakai lama dan mudah guna kalau kene pam di tempat kerja. ##firstbaby ##1stimemom

1 Balas

kalau berkualiti, ini antara brand yg heavy duty yg sy sdiri berpengalaman pakai- spectra/ medela. walaupon selepas bertahun2 (kerap hantar untuk servis) masih boleh diguna pakai utk anak yg seterusnya. juga ade yg bersize mobile dan spare parts senang dapat. selain daripada ni, boleh check acc Instagram pumponthego mereka ada byk branch yg ade offer set trial untuk kite cuba yg bersesuaian dgn kite (juga ikut bajet).

4y ago

ada juga tgk brand spectra/medela tu. okay terima kasih yer puan