contraction kerap

hi mommys nak tnya kalau sakit kontraksi kerap selang 2,3 min tapi x keluar darah ke apa normal ke atay kena pergi hosp terus. 39w

4 Balas

smlm sy pun mcm tu, sy tny nurse, dia ckp kena pegi hospital..kua darah ke, contraction ke, lendir ke...ape2 kene pegi hospital.. smoge urusan sis dipermudahkn 🤲🏼❤️

2y ago

same2. . semoge selamat bersalin 🤲🏼♥️

saya ada tanda-tanda tapi contraction belum ada lagi cuma sakit dekat bawah je tu kejap datang kejap lagi hilang

kalau kontarksi dlam 3 minit sekali tanpa keluar darah boleh stanby ke hospital terus…mungkin jalan dah 4-5cm tu

2y ago

ye betul puan dah bukaan 4cm

kalau dh kerap kena pg hospital. tkut dh ade bukaan. nnti tau2 bby dh sampai hujung sgt2.