Supplement untuk 36minggu

Hi mommys ❤️❤️ Nak tanya, saya dh masuk 36minggu. Mommys boleh share tak apa apa makanan or supplements yg elok sy ambil supaya dapat bersalin secara normal mudah dan selamat? Share tips pls ❤️ #firstbaby #pregnancy #ingintahu #advicepls #firstmom

1 Balas

Mkn mcm biasa saja. Kawal gula tkut bby besar. Dan bsalin normal ni bgantung pd kedudukan bby. Klu breech mmg sukar utk normal. Dan jika ada komplikasi lain masa di hsptl, dktor akn buat emergency czer. Doa bnyk2, kerapkan light exercise.

2y ago

Okay thank you for advice! ✅