Kurap susu

Hi mommys. Nak tanya macam mana nk hilangkan kurap susu ya? Nak pakai apa? Baby full bf tk bg susu tepung langsung. Kulit baby sensitif sikit. Sabun badan pun kena pilih betul2 tak semua sabun boleh pakai kat dia. Selain dri cream2, ada tak yg guna bahan semula jadi?

1 Balas

Cuba pakai baby cream sebab saya pakai kat anak saya Alhamdulillah hilang kena pakai sapu kan ikut teknik yg betul dan buat dengan soft semoga dipermudahkan amin

1y ago

Kalau boleh nk yg semula jadi je. Sbb bby dlm fasa hisap jari