Hospital Bag and Baju baby

Hi Mommys ❤️ Nak tanya, agak agak week berapa kena start basuh baju baby, kemas susun barang2 baby dlm bilik utk berpantang and hospital bag? Currently saya 32w, mak saya kata awal sangat nk kemas and basuh sekarang. Apa pendapat mommys? Boleh share bila mommys kemas smua tu? #advicepls #pregnancy #firstbaby #firstmom #bantusharing #ingintahu

1 Balas

basuh baju dlman 35week..36week dah boleh kemas simpan dlm beg tkt bersalin awal.

2y ago

Okay noted sis thank you!