Morning Sickness

Hi mommys, nak tanya ada tak yang anemia dekat sini? saya anemia and ada alahan yang sangat teruk. lepas makan je mesti muntah balik sampai dah takde apa nak muntah. saya tak pergi buat buku pink lagi.#advicepls

1 Balas

Sis cuba consume produk shklee utk set ibu hamil.. boleh memberikan tenaga tambahan kepada ibu yg ada morning sickness and boleh tambah darah... saya pun consume produk shaklee utk tambah darah.. berminat boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee