Minum air cola

hi mommys , boleh ke mnum air cola kndungan dh 32weeks ni ..tktau la kenapa nyawa nak sngat mnum air cola tpi tak selalu ..ada msa dia mmg nk mnum sngat 😓 #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Boleh je. Tp jgn la sampai 1 botol besar tu minum. Janji hilangkan teringin, 1 tin kecik tu pun boleh

3y ago

Boleh minum, 1 cawan sehari. Tp jgn selalu sgt sbb caffeine tk elok. Tkpun boleh cari decaf tea and decaf coffee klu mmg teringin sgt sgt. Kandungan caffeine tk sebanyak kopi/teh biasa 😊