Czer and im prengnant for 2nd baby

Hi mommys . Adakah disini yang x smpai 1 y prengnant 2nd baby? mau tau ba apa pengalaman kamu selama mengandung ? betulkah tu d bhgian czer kita tu sakit ? sakit sgt kah?

4 Balas

Hi..sy pregnant after 5mths dr 1st czer. Alhamdulillah luka xde rase sakit or ape2 masalah..mgkin awal2 2nd pregnancy ni sis jgn buat kerja2 berat..monitor dlu & if xde mslh, then blh je buat aktiviti harian mcm biase..all the best mommy& baby..

sy pregnant 2nd masa sulung 11 bulan. tak sakit sgt pun kt bekas operate smpai nk bersalin. cuma kalau ada dukung si sulung tu, rasa xsedap la kat situ. so limitkan dukung sulung buat smntra.

depends atas bdan masing2. sye 2x czer alhamdulillah xdek sakit pun dkt tmpt czer tu. aktif mcm biasa je. tp kalau rasa sakit dkt tmpt czer tu trus refer ke klinik berdekatan ye.

sy pregnant smula waktu baby 1st bulan..alhamdulillah semua okay..x sakit pon..alhamdullillah...mybe atas badan masing².. btw congrats..jgn stress² okay