Muntah2 untuk trimester 1

Mommys ada tk yg mnum sunkist 3 kali sehari untuk elak muntah teruk ? 😭 #9week1days

2 Balas

sy mkn ubt thn muntah baru dpt mkn,klu x mmg alahan teruk sampai check doc ckp air kencing ade darah,dh 3hr berulang alik ke klinik check kencing..sbb xdpt mnum dgn baik,kdg2 satu xmnum.kering bibir mulut

3y ago

ubat tahan muntah sy dpt 5 je tp dh habis . ubat tu effect dia mngantuk lak tu smp kerja siang sy tergendala😭 hopefully mommy dipermudahkan urusan dan bertmbah baik 💕💕

sy cm2 gak sis..or sis x slse rjuk doc trus

3y ago

thank you sis sy dh ws . boleh sy tau nama ? hee