38w5d due date

hi mommys ada tak sama due dgn sy 1.2.2023 blum ada tnda atau dh bersalinn .first time mom here

16 Balas

sama ngn saya,due 1.2.2023,xde tanda² lagi jgak ni.harap² x overdue la

2y ago

tu bby nk cr jln dia akn menekan bghian ari2 kita sis..klo sis ada tnda2 mengeras yg luar biasa dan ada tanda2 darah campur lendih,or lendih cm telur putih tu hati2 laa..sbb tnda2 cm tu sakit tak lama,bg sy senang bersalin..yg penting berdoa byk2 ckp dgn bby,tak sbr nk jmpe bby ni.. mintak maaf pada suami,dan mintak jgk suami doakan supaya kita senang bersalin.. insyaallah Allah akn permudahkan kita sis..Amin🤲

Sama due 1hb 2 tp sya dah bersalin 20hb 1 lepas 🥰🥰🥰

2y ago

Genap 38 weeks baby dah kluar heheh..

saya due 9/2 tapi dah bersalin genap 37w iaitu 19/1/23 🤍🥰

same..due 1.2.23 tp belum ada tanda. 1st time mom juga

2y ago

sama lah tkda rsa sakit pelik2 cuma perut kerap mngeras2 skit je .

Sy pon hr ni 38w5d tp due 3/2

Saya 6/2