First Pregnancy

Hi mommy, I'm 15week, berat bulan lepas 47kg and bulan ni checkup 45kg..semakin meningkat kandungan bukankah berat semakin naik? Or mmg mcm ni? Adakah berat makin turun baby xda nutrisi mkan dalam perut.. Takut.. Saya nak baby sihat cukup makan..

2 Balas

spttnya berat bdn kna naik sis klu ikut pnglmn sy.. bnykkn mkn mknn sihat sis.. sis truk alahn ke napa berat bdn trun?

5y ago

Alahan tu Sangat truk permulaannya.. Kemudian semakin hari alhamdulillah semakin OK la sikit.. Tp slera makan tu mmg kurg Yee lepas Kita alami alahan.. Sbb sy rsa nk mkn bru laa Saya makan.. Tu pun terpaksa makan..