Anu po bang vitamins na pwd iNumin Sa buntis para c baby ay healthy

7 Replies

prenatal multivitamins, calcium & ferrous sulfate w folic acid (all these are usually given 3 months onwards of preg) 1st-3rd folic acid alone usual

Pre-natal multivits, vit c, vit d, calcium, iron. Folic acid on the 1st 3mos. Better ask your ob for advice. But basically that’s it.

Pag nagpa Check up ka po. Reresitahan ka po nang Ob nyo nang Vitamins

Mas better po si OB ang magadvise

ob mo po mag bibigay sayo te

Ob po mag reseta sainyi

Calcium, folic, iron