Baby chair feeding

Hi mommy,anak sy baru 6 bulan. Berguna x baby chair feeding tu? Tanye siap2 sbb byk barang beli tp baby x guna pon. Huhu. Kalu berguna ade cadangan x jenis camner patut sy beli? #pleasehelp #ingintahu #firstmom

7 Balas

Baby chair sangat berguna! I bought preloved ingenuity yg boleh strap to any chair. Dia bukan high chair yg berkaki tu. Kalau keluar ke memana mmg bawak dia. Bagus! I stick sensory play on his table to make him busy haha

berguna 😂😂 mcm sy ada juga. tp skrg bg bby makan kt walker dia. kejap kedepan kbelakang lompat2. kalau duduk dlm krusi mkn tu elok je diam. saje tukar selera. time dia statik bru suap. bercinta rasa nk mnyuap😂

baby feeding chair... sgt berguna👍 ❤️ baby duk dalam tu bila bagi makan... tak berselerak merata rata😍❤️... harga dia bawah rm100 kalau sale.. beli yg portable and yg boleh dismental kan.

Sangat berguna. Sila la beli ya. Beli ikut kemampuan takpe tak perlu yg mahal2 sangat pun. Baby saya 6 bulan memang tiap kali makan letak dalam baby chair. Senang nak pantau baby makan

bagi saya berguna sangat sis..sbb anak duduk diam sikit masa makan. kalau letak kat bawah..sikit2 nak bangun la .nak meniarap la 😂 boleh beli kerusi yg jenis ada tray tu..

berguna jugak. mulanya taknak beli pun, tp terjumpa org nak letgo dekat carousell murah2 so bila dah beli rasa senang lah nak bagi anak makan

Hi. Berguna juga tapi beli yang rendah jgn beli high bby chair. Risiko anak jatuh tu tinggi