sharing photo scan jantina baby

Hi mommy2..jom kite share photo scan jantina baby? #25weeksbabygegurl? #22.02.2020

sharing photo scan jantina baby
50 Balas

3kali scan doktor berlainan ckp girl 25weeks Dekat mne nk tgok laki ke gugurl ye

4y ago

Klau ikut edd 18/4/2020 tp klau ikut scan 15/4/2020

Baby boy ..tunggu hari jerr ..semoga semua urusan mommy² di mudahkn

Alhamdulillah baby sihat je. It's a girl.Power Puff Girls cukup geng.

Baby boy🤰🏻 Due: 8/8/2020🤱🏻 Doakan sy ye semua🥰

bby boy..bby no 3 😂😊 scan 35weeks due: 11 August 2020

4y ago

wahhh.. dh menetas dh 0108 lpas 🤗

Bby boy, InsyAllah due 10.04.2020,kongsi tarikh dgn mama dia 🤗

4y ago

Alhamdulillah..tahniah..nnti boleh celebrate birthday ngn mama😘

Alhamdulillah in shaa allah sy pun baby girl. Ank kedua

dktr cakap boboy.. tapi saya tk pandai nak tengok..

4y ago

tak lah sis...

Hi, saya baby girl. EDD 21/12/2020 ✌🏻

Baby girl InsyaAllah.. Due 27.jan.20 Already 37week

4y ago

Alhamdullillah..